0
Evroliga

FOTO: PAO BC

DERBI IZ SNOVA: PAO i Olimpijakos režirali pravi košarkaški triler – Milutinov poenima preko Lesora zapečatio sudbinu najvećem rivalu! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.23 u 22:15

Derbi za pamćenje.

U okviru prvog kola Evrolige snage su odmerili najveći grčki rivali, ekipe Panatinaikosa i Olimpijakosa. Od prvog do poslednjeg momenta mogla se osetitit napetost i nabujalost emocija, kako među navijačima, tako i među igračima oba kluba.

Minus od sedam poena zaostatka Olimpijakos je nadoknadio u poslednjoj deonici, nakon čega su imali šut za pobedu, ali je Volkap bio neprecizan. Svega šest sekundi ostalo je Slukasu, koji je probao iz ne preterano zavidne pozicije, takođe promašio, pa je utakmica otišla u produžetak – 74:74.

Start produžetka obeležili su ‘crveno-beli’ koji su prvo trojkom Kenana, a zatim i majstorijom Pitersa, te poenima Milutinova otišli na plus sedam! To je bio ujedno i prelomni momenat utakmice.

PAO – Olimpijakos 78:88

 

Пласман обезедио Sofascore
5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter