0
Košarka

Luca Vildoza reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria-Gasteiz at Aleksandar Nikolic Hall on March 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

UŽIVAO SAM U ZVEZDI, ALI IPAK…: Delije kako ćete dočekati Vildozu u Areni!?

Objavljeno: 05.10.23 u 15:38

Crvena zvezda i Argentina, bajka koja je trajala par meseci.

Luka Vildoza se još pre kraja prošle sezone dogovorio sa Panatinaikosom, pa su tako usledile i nešto lošije partije u crveno-belom dresu.

Ipak, on je govorio za tamošnje medije, a njegovu izjavu prenosi i SportKlub.

„Trudio sam se da se fokusiram na ono što je bilo trenutno. Bio sam tada u Crvenoj zvezdi, i bio sam veoma srećan tamo. Znao sam da na kraju sezon dolazim ovde, i bilo je čudno, jer mi je to prvi put u karijeri. Zaista sam uživao u Zvezdi, ali kada je postalo zvanično to sa Panatinaikosom, svi su me zvali, počeli da me prate na Instagramu, to je bilo ludo“ – rekao je Luka, i dodao da je PAO izazov.

„U početku nisam bio siguran. PAO nije igrao dobro u poslednjih nekoliko sezona, tako da sam ovo doživeo kao izazov. Onda sam čuo da neki igrači dolazi ovde, uključujući i trenera, i onda sam znao: To je to, moram da dođem ovde.“

 

4
26
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter