1
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEVEROVATAN PODATAK O BROJU ODIGRANIH UTAKMICA U ELITI: Zvezda epitom iskustva, Partizan još uvek dečak u pubertetu!

Objavljeno: 05.10.23 u 14:44

Videčemo da li će ove sezone presuditi sveža krv ili godine igranja u eliti.

Večiti rivali nakon veoma uspešne prošle sezone, ove godine žele još više u Evroligi, gde sada već realno može da se govori o najvišim ciljevima srpskih klubova u pohodu na trofej Evrolige.

Naime, pojavio se zanimljiv podatak koji govori o ukupnom odigranom broju mečeva igrača klubova u eliti, a Crvena zvezda je na izuzetno visokom četvrtom mestu sa 1749 utakmica kombinovano, a više od nje imaju samo Fener, Milano i neprikosnoveni Real.

S druge strane, Partizan je na 16. poziciji, sa 762 meča ukupno, odnosno gotovo 1000 manje od večitog rivala, a manje iskustva u Evroligi od izabraniga Željka Obradovića imaju samo Alba i Baskonija.

4
3
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter