0
Evroliga

FOTO: Printscreen/YouTube

LEP GEST ZVEZDE: Košarkaši crveno-belih zaigrali sa klincima basket ispred zgrade! (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.23 u 16:55

Lep način da se najavi Evroliga

Uzbudljiva atmosfera zavladala je među mlađim navijačima Crvene zvezde kada su njihovi idoli Branko Lazić i Luka Mitrović iznenadili najmlađe pristalice ovog kluba.

Inspirisani duhom Evrolige, Crvena zvezda je objavila video koji je brzo postao hit na internetu. U tom videu, Branko Lazić i Luka Mitrović su izašli na teren zajedno sa grupom srećnih mališana, ostvarujući njihove snove i pružajući im priliku da igraju basket sa svojim omiljenim igračima. Ovaj potez nije samo najavio početak nove uzbudljive sezone u Evroligi, već je i poslao snažnu poruku podrške budućim generacijama sportskih talenata.

Ova inicijativa nije samo sportski gest, već i pokazatelj posvećenosti kluba prema svojim navijačima i zajednici. Crvena zvezda je još jednom pokazala zašto je tako voljena među svojim pristalicama, stvarajući nezaboravne trenutke za najmlađe i istovremeno šireći ljubav prema sportu. Očekuje se da će ova sezona biti puna uzbuđenja i sjajnih sportskih trenutaka, a ovaj događaj je samo početak svega što nas očekuje u narednim mesecima.

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter