2
Fudbal

FOTO: Starsport

IZ CRVENE ZVEZDE PORUČUJU: ‘Doneli smo odluku da izađemo u susret navijačima…’

Objavljeno: 04.10.23 u 11:59

Odlične vesti.

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuju Jang u okviru drugog kola Lige šampiona. Ovo je prvi meč ove sezone koji će ‘crveno-beli’ odigrati na svom stadionu u najelitnijem evropskom takmičenju, pa samim ti vlada i veliko interesovanje. Iz tabora šampiona Srbije su rešili da u prodaju puste dodatni kontigent karata.

-Naš klub je usled velikog interesovanja svih zvezdaša za duel drugog kola Lige šampiona, koji će crveno-beli odigrati protiv švajcarske ekipe, doneo odluku da izađe u susret navijačima iz unutrašnjosti Srbije, kao i svima onima koji dolaze iz inostranstva.  Naime na blagajnama Marakane u prodaju je pušten novi kontingent ulaznica, koje će svi zainteresovani moći da obezbede danas do početka utakmice. Zvezdaši, vidimo se na Marakani! – poručuju.
32
3
2 Komentara
  1. Ja jesam Zvezdas, ali niste Vi nista obezbedili. Isao sam na svaku utskmicu preko 7 godina ali sto je mnogo mnogo je. Nece vise niko da vas gleda. Toliko sramnih pobeda u domacoj ligi Zvezde i Partizana i ljudi su postali svesni da se njihovim parama placaju igraci, stadioni, i raznorazne gluposti.

    2
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter