0
Fudbal

FOTO: Starsport

JANG BOJS ŽELI OSVETU NA MARAKANI: ‘Zbog toga što su nam tada priredili, još jače hoćemo da ih pobedimo!’

Objavljeno: 03.10.23 u 16:20

‘ Svi smo samo želeli da što pre odemo odatle.’

Fudbaleri Jang Bojsa gostuju na njima dobro pozantoj ‘Markani’ gde će odmeriti snage protiv Crvene zvezde u drugom kolu Lige šampiona sutra od 21 čas. Svajcarski tim ne pamti po dobrom Beograd, pošto su tri puta do sada ostvarili po njih negativan rezultat i davne 2004. i 2019. godine.

Međutim, taj duel iz 2019. godine će im ostati urezan kada su fudbaleri tima iz Ljutice Bogdana postavili tenk koji je blokirao njihov autobus, zbog čega nisu mogli da krenu sat vremena. To posebno pamti igrač kluba iz Berna, Saidi Janko, koji jako želi osvetu za taj događaj.

-Izveli su tenk na ulicu. Morali smo sat vremena da sedimo u autobusu dok smo čekali da oni odu, i to nakon što smo eliminisani iz Lige šampiona. Svi smo samo želeli da što pre odemo odatle. Zbog toga što su nam tada priredili, još jače želimo da ih pobedimo – istakao je on.

Sa druge strane kapiten Jang Bojsa, Fabijan Lustenberger nije u raspoloženju kao njego saigrač.

-Želja za nekom osvetom više ne postoji, jer je prošlo nekoliko godina, a i zato što smo to veče prespavali u Beogradu pa nismo ni žurili. Morali smo samo malo duže da sačekamo u autobusu. Pre svega, te večeri sam bio jako razočaran što nismo ušli u Ligu šampiona. Sada se borimo za treće mesto u grupi, i to je najbitnije. Ne obaziremo se na to šta desilo pre četiri godine – poručio je Lustenberger.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter