0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BAHAR OTKRIO KLJUČ POBEDE PROTIV JANG BOJSA: ‘Verujem da će to biti odlučujuće!’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.23 u 17:03

‘Iako se trudimo da napadamo, nekada je teško protiv jakog tima.’

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21 čas dočekuju starog znanca ekipu Jang Bojsa u okviru drugog kola Lige šampiona na paklenoj ‘Marakani’. Šef stručnog štaba ‘crveno-belih’ Barak Bahar je na konferenciji za štampu izneo svoja očekivanja pred ovaj duel.

 -Jako mi je drago što počinjemo ovo takmičenje kod kuće, na našem stadionu, sa našim navijačima, radujemo se tome, imaćemo ogromnu podršku sutra i siguran sam da svi jedva čekaju sutrašnju utakmicu da obradujemo naše navijače – započeo je.

Dodao je da je Liga šampiona nešto sasvim drugačije i da je svestan slabije igre.

 -Znamo da u poslednjim mečevima, posebno u ligi nismo imali tako dobre nastupe kao na početku sezone, ali znate da je LŠ nešto drugo. U Ligi šampiona smo na početku imali dobar nastup u odbrani, sada igramo ovde i to je utakmica koju moramo da pobedimo. Pokušaćemo da odigramo dobro – nastavio je on.

Naveo je da im podrška sa tribina znači i da je drugačije igrati pred punim stadionom.

– Drugačije je kada igrate pred 50.000 navijača i kada igrate uz podršku tih ljudi. Želimo da iskoristimo to, igraćemo zajedno sa njima, bićemo jaki, snažni, uveren sam da ćemo ako dobro započnemo utakmicu na kraju i pobediti – istakao je Izraelac.

Rekao je da će sada biti skroz drugačija igra nego protiv Mančester sitija.

– Iako se trudimo da napadamo, nekada je teško protiv jakog tima. Sada će biti potpuno drugačija igra. Jang Bojs je na našem nivou, a mi imamo podršku domaćeg terena, tako da ćemo imati prednost u tom smislu – jasan je.

Veruje u svoj tm.

– Da, spremni smo za ovu utakmicu, imamo još jedan trening, ali upoznali smo Jang Bojs, igrali su protiv mog bivšeg tima, dobro rade, taktički su spremni. Verujemo u sebe, znamo šta treba da radimo u ofanzivnom i defanzivnom delu – kazao je on.

Ovaj susret je za Bahara meč sezone.

 -Znate, svi znamo koliko je važna ova utakmica. Ona može da promeni celu sezonu. Ne želimo da igramo pod pritiskom, nego da budemo takvi kakvi smo. Da iskoristimo pritisak u pozitivnom smislu. Imamo iskusne i mlade igrače koji hoće da se dokažu i koji treba da budu u fokusu – poručio je strateg Zvezde.

Navijači su ključ uspeha.

 -Najpre, počinjemo sa navijačima. Zaista je važno da dođu i da budu aktivni, biće pun stadion i to nam je jako važno. Pre početka utakmice nema favorita. Oba tima su ravnopravna i jednaka, ali biće značajni sitni detalji, posvećenost, plan koji imamo. Verujem da će to biti odlučujuće i da ćemo pobediti – zaključio je Barak Bahar.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter