0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ChelseaFC

ČELSI SE IZVUKAO: Poketino konačno stigao do pobede na klupi Plavaca, pao je Fulam! (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.23 u 23:50

Poketino će morati još dosta toga da uradi

Fudbaleri Čelsija su ostvarili važnu pobedu kao gosti protiv Fulama rezultatom 2:0 u poslednjoj utakmici sedmog kola Premijer lige. „Plavci“ su brzo preuzeli kontrolu nad utakmicom zahvaljujući brzim golovima u 18. i 19. minutu.

Prvi gol postigao je Mihailo Mudrik, a asistirao mu je Levi Kolvil. Samo minut kasnije, Armando Broja je iskoristio grešku domaćih igrača i udvostručio prednost za Čelsi.

Ova pobeda označava povratak Čelsija na pobednički kolosek nakon tri uzastopna meča bez gola. Mudrik je bio ključni igrač za Čelsi, probivši led i postigavši prvi gol, dok je Broja ispravio svoj prethodni promašaj postigavši drugi gol za ekipu.

Sa ovom pobedom, Čelsi je skočio na 11. poziciju na tabeli sa osam bodova, dok Fulam takođe ima osam bodova, ali se nalazi na 13. mestu zbog slabije gol-razlike.

Utakmica je obeležena prisustvom srpskih igrača, sa Sašom Lukićem koji je igrao za domaći tim poslednjih dvadeset minuta, dok je golman Čelsija, Đorđe Petrović, ceo meč proveo na klupi.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter