0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVIŽDUK DELIJA SVIMA DOBRO POZNAT, OSIM BAHARU: Gde je Zvezda sa početka sezone!?

Objavljeno: 01.10.23 u 10:15

Bleda igra izazvala veliko nezadovoljstvo.

Fudbaleri Crvene zvezde su sinoć ostvarili trijumf nad Radničkim iz Niša rezultatom 1:0, a čovek odluke bio je Mirko Ivanić u 13. minutu. Na kraju susreta najvatrenije pristalice tima iz Ljutice Bogdana uputili su zvižduke prema svojim miljenicima, a svima je to poznato šta to znači, ali očigledno Baraku Baharu nije.

Bez obzira na ostvarenu pobedu, činjenica je da su ‘crveno-beli’ posustali, jer one igre sa početka sezone nigde nema. Pisali smo da ‘ako se po jutru dan poznaje’ ova takmičarska godina za Zvezdu biće istorijska, međutim, ovo što sada gledamo je nešto potpuno drugačije.

Odlično su Baharovi puleni odradili pripremni period, posebno se pamti onaj ubedljiv trijumf protiv Fiorentine od čak 5:0, potom i silovit start prvenstva gde su u prva četiri kola imali maksimalan učinak uz gol razliku 16:1. Kola su krenula nizbrdo porzaom od  Voždovca 3:2, zatim je usledila pobeda protiv Novog Pazara 2:1, ali je to ponovo bila bleda partija Zvezde.

Nakon utakmice protiv Pazaraca usledila je reprezentativna pauza da se svi lepo saberu, ali nije ni ova vredela. Usledio je poraz od  Čukaričkog 2:1, pa onda od Mančester sitija 3:1. Izraelac je dobio sve što je zahtevao, ali očigledno još uvek nije uigrao tim kako treba i nema onih igrača koji bi pogunli za klub. Ono što Bahar treba da zna da zvižduci navijača znači hitno konsolidovanje.

44
10
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter