0
Košarka

FOTO: Printscreen/Twitter

REAL OPET SRUŠIO BARSU: Drugi El Klasiko u nizu pripao Kraljevskom klubu! (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.23 u 21:21

Katalonci su već drugi put poraženi od najvećeg rivala

Košarkaši Real Madrida nastavljaju svoj pobednički niz u novoj sezoni, ovog puta osvajanjem važne pobede protiv večnog rivala, Barselone, u okviru ACB lige. Real Madrid je trijumfovao rezultatom 86:79, iako su morali da se suoče sa odsustvom najboljeg centra, Edija Tavareša.

U odsustvu Tavaresa, Vinsent Porije je bio zvezda večeri za Real Madrid, postigavši impresivnih 22 poena i uhvativši osam skokova. Fakundo Kampaco je takođe pružio odličnu igru sa 17 poena i pet asistencija, dok je Džanan Musa doprineo sa 13 poena i pet asistencija.

Sa druge strane terena, Darijo Brizuela se istakao sa 14 poena za Barselonu, dok su Nikolas Laprovitola i Rokas Jokubaitis dodali 12 odnosno 10 poena. Nikola Kalinić je doprineo sa osam poena i četiri skoka, ali nije uspeo da spreči poraz svog tima.

Real Madrid je dominirao tokom celog meča, držeći kontrolu nad svim aspektima igre. Ova pobeda ostavlja kraljevski klub na prvom mestu tabele, dok Barselona sada ima problem sa skorom od dve pobede i jednog poraza, tražeći način da se vrati na pobednički kolosek.

Ova pobeda je još jedna potvrda snage Real Madrida i pokazuje da će biti ozbiljan konkurent u ovoj sezoni ACB lige. Navijači su oduševljeni performansama tima, a Real Madrid se već sada nameće kao jedan od favorita za osvajanje titule u ovoj prestižnoj košarkaškoj ligi.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter