0
AdmiralBet ABA Liga

Zeljko Obradovic KK Partizan start of the preparation for the new okupljanje pred Season 2023-2024 at Stark Arena on August 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN KREĆE U ODBRANU ABA TRONA: Obradović očekuje dobru utakmicu, a evo šta je rekao za navijače!

Objavljeno: 01.10.23 u 16:33

Biće sjajna atmosfera, a Žoc je rekao sledeće.

Partizan će u ponedeljak od 19 časova u Areni ugostiti Mornar, a crno-beli nakon pune decenije u sezonu ulaze kao branioci titule, a Željko Obradović je govorio o meču koji crno-bele očekuje protiv Barana.

– Prva zvanična utakmica u ABA ligi. Naravno, kao i uvek poštovanje prema protivniku sa željom da otvorimo prvenstvo na dobar način, da odigramo dobru utakmicu i naravno, da pozdravimo naše navijače – istakao je Obradović.

Povratnik u tim Partizana, Ognjen Jaramaz, zna kako ekipa mora da odigra protiv Mornara.

– Prva utakmica koja i po tome ima veliku važnost za nas da otvorimo sezonu dobro. Mornar je uvek znao da bude nezgodna ekipa. Svake sezone imaju sjajne šutere koji prete iz svih pozicija. Moramo da uđemo jako i koncentrisano u utakmicu. Nadam se pobedi – poručio je Jaramaz.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter