0
Fudbal

FOTO: Twitter/ AS Roma

MURINJO U SVOM STILU NAKON PORAZA OD ĐENOVE: ‘Zbog povrede i profila sudije morali smo rano da menjamo!’

Objavljeno: 29.09.23 u 08:40

‘Specijalni’ uvek ima opravdanja.

Trener Rome, Žoze Murinjo govorio je na konferenciji za medije nakon poraza njegovog tima od Đenove i istakao da su loše počeli utakmicu.

-Loše smo počeli utakmicu i brzo primili gol, kao protiv Verone. Uspeli smo da reagujemo i izjednačimo, ali se onda Dijego Ljorente povredio i struktura tima se promenila na gore. Zbog kartona koji je dobio i profila sudije, odlučili smo da je bolje da u poluvremenu zamenimo Mančinija, tako da smo ponovo morali da menjamo postavku – naveo je on.

Dodao je da su verovali su pobedu.

-Kada nam je gol poništen zbog ofsajda, verovali smo da možemo do izjednačenja. Đenova je stajala duboko na svojoj polovini, dominirali smo u tim trenucima i stvarali šanse. Izmene su bile napadačkog karaktera, ali trećim golom su rešili pitanje pobednika. Nekada u takvim situacijama možete da doživite rezultatsku katastrofu, da primite pet ili šest golova. Njihov četvrti gol, što se mene tiče, nije imao nikakav značaj za ishod meča – poručio je Portugalac.

Na kraju je rekao da ima nedostaje čvrstina.

-Tačno je da smo izgubili čvrstinu u odbrani. Ne želim mnogo da pričam na tu temu, ali setite se šta se sve govorilo o greškama Rožera Ibanjeza u velikim utakmicama, a istina je da nam je on davao neverovatnu stabilnost u odbrani. Izgubili smo i Krisa Smolinga (povređen), pa pogledajte kakav nam je učinak bez njega. Kada nam nedostaju takvi igrači nedostaje nam čvrstine – zaključio je Murinjo.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter