0
Fudbal

FOTO: Twitter/ AS Roma

MURINJU NI LUKAKU NE POMAŽE: ‘Vučica’ razbijena u Đenovi!

Objavljeno: 28.09.23 u 22:55

Loša forma.

Fudbaleri Rome gostovali su ekipi Đenove u okviru šestog kola italijanske Serije A i doživeli novi poraz i to sa ubedljivih 4:1. Tim  Alberta Đilardina je poveo već u 5. minutu pogotkom Gudmansona, a asistent je bio bivši igrač ‘vučice’, Kevin Strotman. Ipak su  Murinjovi izabranici uspeli da dođu egala kada je precizan bio Brajan Kristante nakon centaršita Spinacole u 22. minutu.

Nisu uspeli gosti da izdrže do kraja poluvremena, pa je za domaćina u finišu prvog dela pogodio Retegui koji je svoj tim na odmor odveo sa golom prednosti (2:1). U nastavku Roma je pokušavali da preko Lukakua stigne do gola, ali mu je čak jedan poništen u 54. minutu zbog ofsajda.

Đenova je došla do novog gola u 74. minutu kada je posle kornera loptu glavom zahvatio Dragusin i prebacio do Torsbija koji je smestio loptu u mrežu. Tačku na ovu agoniju ‘vučice’ stavio je Frendrap u 81. minutu kada je loptu dobio od Mesijasa, namestio se i pucao u donji desni ugao.

Tim Alberta Đilardina se sada nalazi na 11. mestu sa 7 bodova, a u narednom kolu gostuju na ‘Dačija Areni’ ekipi Udinezea.  Posrnuli gigant Roma je na čak 16, poziciji uz pet osvojena boda i sledeču utakmicu igraju protiv Frozinonea na ‘Olimpiku’.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter