1
Fudbal

FOTO: Starsport

SRBIJU ČEKA PAKAO U A DIVIZIJI LIGE NACIJA: Najgori scenario sa tri bivša svetska šampiona u grupi!

Objavljeno: 27.09.23 u 18:15

Da li mogu ‘orlovi’ do iznenađenja?

Nacionalni tim Srbije je pod dirigentskom palicom Dragana Stojkovića Piksija pokazao kvalitet kakav dugo nismo videli. Plasirali smo se ispred Portugala na Mundijal Kataru, sada smo na pragu Evropskog prvenstva 2024. godine u Nemačkoj, a ono što je veliki uspeh jeste plasman u A diviziju Lige Nacija. 

Međutim, lep je to uspeh, ali u najelitnijem rangu ovog UEFINOG takmičenja nas čeka malo teži raspored i pakleni protivnici.  Srbija se nalazi u četvrtom šeširu, pa samim može doći do tzv. grupe smrti po ‘Orlove’.  U prvom šeširu nalaze se Španija, Hrvatska, Italija i Holandija, dok je broj dva rezervisan za Dansku, Portugaliju, Belgiju i Mađarsku.

U trećem su Švajcarska, Nemačka, Poljska i Francuska. Nimalo naivno, moramo priznati, ako nas ne posluži sreća naša seleckija se u grupi može naći u najgorem slučaju sa Španijom, Nemačkom Francuskom. Žreb će se održati 8. februara naredne godine.

0
0
1 Komentara
  1. Super,sto teže to bolje,možda nesto iz toga i nauče a ne da se muče sa Bugrarima ili gube od Mađara.Nadamse da je Piksi shvatio kakva mu je Pavlović rupa u sistemu koji igra,a i vrijeme je da svati sve utakmice i porazi od sv.prvenstva su u principu posljedica njegovog zujanja i zalečanja u napad.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter