0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Arsenal

ARTETA KAO PROBLEM NEEFIKASNOSTI SVOG TIMA NAVEO POVREDE: ‘Nastavićemo sa igračima koje imamo!’

Objavljeno: 27.09.23 u 14:25

Da li učenik može da nadmaši učitelja?

Fudbaleri Arsenala ne pružaju baš sjajne partije kao što su to radili prošle sezone gde su veći deo šampionata bili na vodećoj poziciji, ali su ipak na kraju posustali, Trener ‘Topdžija’ Mikel Arteta kao glavnog krivca za manju efikasnost svojih izabranika krivi povrede, a pojavile su se špekulacije i da bi Ajvan Toni mogao doći u London nakon isteka suspenzije.

-Uopšte ne razmišljamo o tome. Imamo zaista dobre igrače u napadu. Tačno je da sada imamo problema sa povredama. Nastavićemo sa igračima koje imamo – poručio je.

Dodao je da njegova ekipa postiže golove, ali ne onoliko koliko bi trebalo.

-Postoje razni načini za postizanje golova, a mi postižemo golove. Ali trebalo je da postignemo mnogo više iz šansi koje smo napravili – nastavio je on.

Govorio je i igračima koji igraju klasičnu devetku.

-To se vraća. Postoje par takvih igrača kada gledate Harija Kejna, (Erlinga) Halanda, Ajvana Tonija, (Aleksandra) Mitrovića. Imate primere igrača koji postižu mnogo golova – istakao je Arteta.

Arsenal se trenunto nalazi na šestoj poziciji sa 14 osvojenih bodova uz skor od četiri trijumfa i dva remija, a naredno kolo odmeriće snage sa Brentfordom u gostima.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter