0
Domaći fudbal

Srđan Mijailović i Kvinsi Mening (FOTO: Starsport)

SUPERLIGA SE OGLASILA: Evo šta kažu na odlaganje večitog derbija i ostalih utakmica! (FOTO)

Objavljeno: 26.09.23 u 17:20

Sada je sve jasnije

Usled tragičnih dešavanja na Kosovu i Metohiji, gde su u zločinačkoj akciji tzv. kosovske policije ubijeni trojica Srba odlučeno je od strane Vlade Republike Srbije da se otkazuju svi zabavni programu usled Dana žalosti.

Zbog toga je otkazan 171. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, kao i čitavo kolo Superlige Srbije, a uskoro je stiglo saopštenje Superlige kada bi mogle da se odigraju otkazane utakmice.

Zbog odluke Vlade Republike Srbije da proglasi Dan žalosti i događaja na Kosovu i Metohiji, odlažu se sve utakmice 9. kola Mozzart Bet Superlige i Prve lige Srbije koje su trebale da budu odigrane u periodu od 26. do 28. septembra 2023. godine. Termini odigravanja odloženih utakmica biće naknadno određeni.

Zajednica fudbalskih klubova Superlige i Prve lige Srbije i svi njeni članovi odaju poštu nastradalima i saosećaju sa našim narodom na Kosovu i Metohiji – stoji u saopštenju Superlige Srbije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mozzart Bet Super liga Srbije (@superligasrbije_official)

3
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter