0
Lifestyle

FOTO: Screenshot

JAŠE NOLE KONJA BELOG NA KOSMAJU: Jokić našao ozbiljnu konkurenciju, a ni Ostoji neće biti lako! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.23 u 10:00

Zanimljive scene najboljeg tenisera planete.

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, odlučio je da pre povratka najvećim turnirima do kraja godine, poseti jednu farmu na Kosmaju, gde je iskoristio priliku da se posveti omiljenom hobiju Nikole Jokića – konjima. Po ljubavi ka njima poznat je i prvi čovek Partizana, Ostoja Mijailović, pa deluje da se i Novak okrenuo ka plemenitim životinjama.

Po ljubavi ka njima poznat je i prvi čovek Partizana, Ostoja Mijailović, pa deluje da se i Novak okrenuo ka plemenitim životinjama.

Naime, pohvalili su se sa Kosmaja da ih je najveći srpski sportista svih vremena posetio, i podelili su nekoliko snimaka sa jahanja prvog reketa sveta.

– Bila nam je velika čast ugostiti ovog velikana Srbije. Ponos našeg naroda, promoter dobrote, skromnosti i pozitivne energije, dokaz da veliki ljudi mogu ostati verni svome narodu i svojim korenima. Zahvaljujemo se na pruženoj prilici da provedemo vreme sa ovim čovekom – napisala je ergela sa Kosmaja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jahanje na Kosmaju sa Vukom (@jahanje_kosmaj)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter