0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai (R) and Svetozar Markovic Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KATAI POKAZAO ZAŠTO JE ZVEZDIN MAGIKO: Potez koji je oduševio sve! (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.23 u 17:25

Da li ćemo ga konačno videti na terenu?

Fudbaler Crvene zvezde, Aleksandar Katai pokazuje da nije za otpistivanje i da još uvek poseduje magiju u svojim nogama, a to pokazuje i njegov potez na treningu koji je oduševio sve. Naime, na treningu ‘crveno-belih’ je lopta letela, a čuveni ‘Magiko’ je u stilu Ćavija ili Inijeste primio lopte koja se zalepila za njegovu nogu i time pokazao da je spreman za 171. večiti derbi.

Susert sa Partizanom igra u sredu od 19 časova, a još uvek nije poznato da li će Katai biti u protokolu za taj sustret. Podsetimo, on je van stroja zbog povrede koju je doživeo na susretu protiv Borca iz Banja Luke u okviru pripremnog meča koji se održao u Užicu. Do sada je za tim iz Ljutice Bogdana zabeležio 159 utakmica i postigao 101 gol.

6
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter