3
Domaći fudbal

Dejan Filipovic FSS Fudbalski Savez Srbije, Sudijska komisija, sudjenje, sudija 1.8.2023.Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

FILIPOVIĆ O ODLUCI DA JOVANOVIĆ SUDI DERBI: ‘Svojim znanjem i iskustvom može da uveliča sve ovo!’

Objavljeno: 25.09.23 u 15:50

‘Bez ikakve dileme on je naš najbolji arbitar.’

Povodom prašine koja se podigla zbog odluke da Srđan Jovanović sudi 171. večiti derbi, oglasio se i predsednik sudijske komisije,  Dejan Filipović. On je za Meridian Sport istakao da je Jovanović do sada sudio tri puta utakmice između Zvezde Partizana i da je radio odličan posao.

-Srđan Jovanović je do sada sudio tri večita derbija, dva u sezoni 2021/22, kada je u prolećnom delu šampionata odradio fenomenalan posao. Delio je pravdu na vrhunskom nivou u momentima kada se reševalo pitanje borbe za trofej. Bez ikakve dileme on je naš najbolji arbitar. Želimo da svojim znanjem i iskustvom uveliča srpsku fudbalsku svetkovinu – poručio je.

Istakao je da je ta odluka doneta jednoglasni i da ne postoji nikakva pozadinska priča.

-Ne postoji nikakva pozadinska priča, ne postoji ništa drugo osim jednog jedinog cilja – da sve protekne u znaku fudbala, bez greške i problema. Jednoglasno smo na Sednici doneli odluku da baš Jovanović bude glavni sudija, a njegovi kvaliteti i karijera jasno pokazuju zašto je izbor pao na njega – naveo je Filipović.

6
8
3 Komentara
  1. Niko ne moze vrsiti pritisak na komisije kako ce da rade i da kao klub uticena izbor sudija ili odluke disciplinaca! Zvezda je umislila da je ona i vise od Boga Zevsa srpskog fudbala, pa misli da moze da odlucuje ko ce da sudi. Ne, ona ne zeli najboljeg, ona zeli bilo kojeg (citaj od onih koje je ona okotila!), tako da ovaj totem sa slike dzaba kreci Beograd u crveno.
    Sto se navijaca, tzv Grobara sa Juga tice, e oni su gori od ovog Mijailovica, jer raditi protiv interesa ekipe i kluba u onom sustanstenom smislu, sto direktno na konkretnoj utakmici sakati podrsku ekipi, to je apsolutno pucanje u sopstvene noge, ruke i glavu! I treba da se stide!! Ne trebaju nam nikada na stadionu JNA, koji ce nam qc?!. Niti jedna skupina navijaca, to sto rade, nema pravo da radi. Neka dodju i iskazu svoje nezadovoljstvo na primeren nacin Kako misle i zele i da navijaju za nase igrace. Toliko o njima, neka se stide sta rade, oni ne znaju sta rade!
    Jovanovic je najbolji sudija Srbije , a Zvezda se uplasila , zna da je van forme i zna da gubi ovaj mec od Partizana koji je ceka za nadigravanje, uveren da ima veliku sansu da pokaze da je u najmanju ruku ravan njenoj takmirarskoj potenciji trenutno.Mi postujemo njen tim ali ne i njeno cergarsko rukovodstvo,i rezimske schlichtere! Nadam se pobedi Partizana, ne interesuju me ni sudije ni Cergini sinovi, ni njeni totemi,zelim samo pobedu protiv rezimskog i cergarskog kluba. Zato, uskliknimo s ljubavlju:
    SAMO PARTIZAN! Napred PARTIZAN!

    1
    4
    Odgovori
    • Jasno je da se sprema velika kradja i da je zato odredjen jovanovic.Fudbalski savez treba da raspusti sudijsku organizaciju i promeni termin odrzavanja utakmice.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter