1
Evrokupovi

FOTO: Starsport

SJAJNE VESTI ZA DELIJE: Crvena zvezda sutra počinje sa prodajom pojedinačnih karata za meč sa Jang Bojsom!

Objavljeno: 22.09.23 u 19:33

Šansu da kupe ulaznice imaće i oni bez sezonskih karata

Crvena zvezda je danas objavila da će od sutra započeti prodaju pojedinačnih ulaznica za svoj premijerni meč u Ligi šampiona, koji će se odigrati na stadionu Rajko Mitić protiv švajcarskog kluba Jang Bojs. Ovaj uzbudljivi susret zakazan je za 4. oktobar s početkom u 21 čas.

Najpovoljnije ulaznice, koje obuhvataju severnu i južnu tribinu, moći će se nabaviti po ceni od 3.500 dinara, a članovi kluba će ostvariti dodatni popust od 500 dinara na ovu cenu.

Slično, isti princip popusta važiće i za ostale delove stadiona. Ulaznice za Istok će koštati 7.500 dinara, dok će za Zapad biti potrebno izdvojiti 8.500 dinara.

Ulaznice će biti dostupne za online kupovinu putem zvanične internet stranice kluba, a takođe će biti moguće kupiti ih i na blagajnama stadiona Rajko Mitić. Takođe, klub je istakao da su još uvek u ponudi sezonske ulaznice koje uključuju sve mečeve Lige šampiona.

Obaveštavamo sve Zvezdaše da su od subote 23. septembra u slobodnoj prodaji i pojedinačne ulaznice za utakmicu Crvena zvezda – Jang Bojs. Ulaznice se kupuju onlajn ili na blagajni stadiona i svaki kupac može da kupi do četiri karte. Posebno hvala kažemo našoj crveno-beloj porodici, našim članovima, kojih je ove godine vipe nego ikad i zato smo kao zahvalnicu pripremili 500 dinara niže cene za sve one koji su deo Crvene zvezde. Sa članarinom, pored prioritetne kupovine ulaznica po povlašćenim cenama, očekuje vas još mnogo pogodnosti kao što su popusti u Red Star šopu, ali i kod naših partnera. Budi deo Zvezde – stoji u saopštenju srpskog šampiona.

2
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter