0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PODELA BODOVA U DERBIJU JUGA: Radnčki bio bliži pobedi, ali je stativa spasila Surduličane!

Objavljeno: 22.09.23 u 18:15

Bez mnogo šansi.

Fudbaleri Radničkog iz Niša gostovali su na ‘Efbet Areni’ Surdulici ekipi Radnika u ‘derbiju juga’ u okviru osmog kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Susret je završen najnepopularnijim rezultatom 0.0, a tim iz Niša je prvi put odigrao nerešeno ove sezone, dok su domaći fudbaleri već mesec ipo dana bez pobede.

Utakmica koja je bila više ‘uspanka’ pošto nije bilo puno uzbuđenja i udaraca na gol Radnika. U prvom poluvremenu je bila tvrda igra oba tima, uglavnom se igralo na sredini terena. U drugom delu susreta Radnički je uspeo da nametne svoj stil igre i da dominira tokom većeg dela poluvremena, ali su se Surduličani odlično branili.

Najbolje šanse su imali Pavle Ivelja u 60. minutu koji je pogodio stativu i Aleksandar Mesravoić koji se sredinom drugog dela pokušao da dovede svoj tim do prvog trijumf na stranu, ali je i on pogodio stativu. Do kraja susreta nije bilo uzbuđenja i na kraju su ova dva tima podelili bodove.

Standings provided by Sofascore
1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter