0
Evrokupovi

during the UEFA Europa League Qualifiers 2023/2024 match between Olympiacos and FK Cukaricki on August 24, 2023 in Athens, Greece. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IGOR MATIĆ NAKON PORAZA: ‘Sjajna atmosfera – Domaćin zasluženo pobedio!’

Objavljeno: 21.09.23 u 21:39

Danas je slavio bolji rival.

Čukarički je gostovao Ferencvarošu u mađarskoj prestonici, a meč su izgubili rezultatom 3:1. Nakon susreta trener Čukaričkog je govorio za medije:

‘Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi. I svojim igračima na uloženom trudu. Dobro smo ušli u meč, držao nas je rezultat, ostvarili smo što smo planirali u prvih pola sata. Dali smo gol, na kraju poluvremena smo jako naivno primili golove. Prvi primamo iz našeg prekida, loše obezbeđenje, te pravimo penal. Drugi u nadoknadi. Pokušali smo sa izmenama, sa kreativnijim igračima da okrenemo. Teško je to protiv Ferencvaroša. Na kraju krajeva, zaslužena pobeda rivala.’ – rekao je Matić i potom dodao:

‘Sjajna atmosfera, čast je igrati pred ovakvom publikom na ovakvom stadionu. Sigurno je domaćin zbog toga bio u prednosti. Što više ovakve publike voleo bih da vidim.’ – zaključio je Matić.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter