0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO. Starsport

GROBARI SPREMNI ZA NOVE REKORDE: Više od 11 hiljada navijača obnovilo sezonsku karte!

Objavljeno: 21.09.23 u 17:23

Slobodna prodaja još uvek nije počela.

Nakon što su protekle godine postavili nove standarde, navijači Partizana, spremni su da ih podignu za stepenik više. Naime, posle prvih krugova obnove sezonskih karata, čak 11.089 navijača je ponovo „zadužilo“ ulaznicu za sve utakmice Partizana.

Ovo je neverovatan podatak, obzirom da je protekle godine bilo oko 11.500 hiljada sezonskih ulaznica. To znači, da je za predstojeću sezonu, čak 96% navijača obnovilo svoju kartu.

FOTO: KK Partizan

Slobodna prodaja ulaznica još nije počela, a startovaće sutra, u petak, 22. septembra. Ranije je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović najavio da će u slobodnu prodaju biti pušteno do 15.000 sezonskih karata, ali te informacije nisu zvanično potvrđene.

Samim tim, to znači da sigurno neće biti više od 4.000 karata u nastavku slobodne prodaje sezonskih ulaznica, a očekuje se da taj broj bude između 2 i 3 hiljade.

9
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter