0
Fudbal
Dragović

Aleksandar Dragovic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by David Damnjanovic/Starsport.rs ©)

DRAGOVIĆ VERUJE U IZNENAĐENJE PROTIV SITIJA: ‘Trebalo bi da uživamo u ovom vrhuncu!’

Objavljeno: 19.09.23 u 09:15

‘Lepo je što da se takmičimo sa njima, zato smo tu.’

Kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Dragović je za austrijske medije govorio o susretu sa Mančester sitijem u prvom kolu Lige šampiona. Popularni ‘Drago’ je naveo da igraju protiv najboljeg tima na svetu, sa najboljim trenerom, ali da bi možda mogli da naprave iznenađenje danas.

-Možete da gledate na bilo koji način. Siti je najbolji tim na svetu sa najboljim trenerom. Lepo je što da se takmičimo sa njima, zato smo tu. Verovatno biste izgubili 99 od 100 utakmica protiv Sitija, ali možda možemo da napravimo iznenađenje danas. Niko se ne kladi ni cent na nas, trebalo bi da uživamo u ovom vrhuncu – poručio je on.

Potom se dotakao Halanda.

-Biće teško svih 90 minuta. Već sam igrao protiv njega sa reprezentacijom i sa Leverkuzenom. On je definitivno jedan od najboljih napadača na svetu, njegova brzina i snaga su izvanredni za njegove godine. Ali budite oprezni, Siti je ne samo Haland, svako može da postigne gol sa njima – dodao je štoper tima iz Ljutice Bogdana.

Istakao je da u Beogradu nijednom timu neće biti lako.

-Želimo da se prodamo što skuplje. Kod kuće u paklu Beograda nikome neće biti lako. Ni Sitiju, ni ostalim našim protivnicima Lajpcigu i Bernu – zaključio je Dragović.

2
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter