0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

DRAGOVIĆ NAKON PORAZA NA ETIHADU: ‘Nisam zadovoljan zbog poraza, ali momci su se borili!’

Objavljeno: 19.09.23 u 23:28

Ima razloga da bude ponosan na svoje saigrače!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u prvom meču ovogodišnje Lige šampiona od Mančester sitija na Etihadu i to rezultatom 3:1. Golove za domaće postigli su Alvarez u 47. i 60. minutu, odnosno Rodri u 73. Na drugoj strani, jedini gol za Zvezdu, delo je Osmana Bukarija u 45. minutu. Nakon utakmice kapiten Aleksandar Dragović rekao je:

‘Nisam zadovoljan zato što smo izgubili, ali momci su se borili. Šteta je što smo odmah primili gol, na početku drugog poluvremena. Svakako, Siti je zasluženo pobedio, ali opet… Bio je ovo korak napred u odnosu na meč sa Čukaričkim. Sad ćemo da se spremamo za derbi.’ – rekao je Dragović i odmah potom dodao:

‘Lepo je, može da se uči od njih. Videlo se kako oni igraju, teško je u duelima, ali borili smo se, svih 11 koji smo počeli i momci koji su ulazili s klupe, dali su nam motivaciju. Moramo ovako da budemo ekipa ako želimo uspeh’ – zaključio je Dragović za RTS.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter