0
Domaći fudbal

Mozzart Super Liga Srbije 2023/24 match between Partizan and Radnik Surdulica at Partizan stadium, 17.09.2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

ZAHID GOVORIO O PARTIZANOVIM ZAVRŠNICAMA: To je za infarkt, očigledno je da smo dobar tim!

Objavljeno: 18.09.23 u 11:45

Nije preporučljivo na duže staze.

Partizan je stigao do još jedne pobede nakon preokreta, ovog puta pred svojim navijačima nad Radnikom iz Surdulice,  a konačan ishod meča u Humskoj bio je 3:2., a  gol koji je najavio preokret jeste upravoprvenac Gajisa Zahida, koji je nakon meča rekao sledeće.

„Druga utakmica zaredom za srčani udar! Prošli meč smo takođe gubili 2:0. To je pomalo nepotrebno. Okej, šut kod prvog gola je zaista bio lud, tu ne možeš ništa da učiniš, ali moramo da se potrudimo u budućnosti da ne počinjemo iz zaostatka. Očigledno smo vrlo dobar tim, postižemo tri gola po utakmici, ali smo bez veze primili dva. Moraćemo da poradimo na tome. Zaista sam srećan zbog prvog gola i nove pobede. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu“, rekao je Zahid.

„Svestan sam važnosti večitog derbija. Ovo neće biti moj prvi derbi. Slično je bilo i u Grčkoj i na Kipru. Biće sjajno biti deo toga, jednog istorijskog rivalstva. Nadam se da ćemo pobediti sledeću utakmicu i utakmicu sa Zvezdom dočekati u odličnoj poziciji, a potom i na samom derbiju doneti radost navijačima“, istakao je Zahid.

 

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter