5
Domaći fudbal

Mozzart Super Liga Srbije 2023/24 match between Partizan and Radnik Surdulica at Partizan stadium, 17.09.2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

TRENER RADNIKA IZ SURDULICE VIDNO FRUSTRIRAN: ‘Dobio sam informaciju da ovo nema veze sa penalima!’

Objavljeno: 17.09.23 u 22:55

Vidno je potresen.

Fudbaleri Partizana dočekali su ekipu Radnika iz Surdulice u 7. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije. Crno-beli će u slučaju trijumfa preteći večitog rivala Crvenu zvezdu na tabeli domaćeg šampionata, ali su loše počeli, jer je rezultat nakon prvog poluvremena 0:2.

Ipak, sa tri pogotka u drugom delu susreta, Partizan je uspeo da dođe do preokreta, te slavi sa 3:2 i tako još jednom kompletira neverovatan preokreta. Nakon meča veoma frustriran je bio trener gostujuće ekipe:

Prvim poluvremenom mogu da budem apsolutno zadovoljan, drugo je naravno potpuno drugačija slika nas. Došli smo da se nadigravamo, iako to verovatno niko nije očekivao od nas. Žao mi je, žao mi je momaka, nisu očekivali da vode 2:0, ne znam da li je ušao strah, pritisak… Ove situacije su za mene bile jako sumnjive, neću još da sudim o tome, dobio sam informaciju da apsolutno nema veze sa penalima, ali nije na meni da sudim. Podlegli smo pritiscima u drugom poluvremenu i zato smo izgubili utakmicu. Bez obzira, još jedno veliko iskustvo za moju ekipu i mene. Ne smemo da gubimo ovakve utakmice, iako je Partizan možda najbolji tim trenutno, mislim da smo morali bolje u drugom poluvremenu. Mi smo u procesu razvijanja.’ – zaključio je Đorđević.

10
5
5 Komentara
  1. Dobio si informacije da nisu penali? A da li si dobio informaciju da ste u ligi ostali tako sto ste Kolubaru gurnuli u nizi rang…ima Boga

    2
    0
    Odgovori
    • Od koga si dobio poziv da nisu penali.A gol poništen to nisi dobio.Eto zato nam fudbal naj lošiji i EU.Kad ti mafija fudbal vodi.Drugi penal i nije a ni za fuficu niko Ne kaze nista.Cutite .Režimske novine su CIJE.Kad ti čovek sa poternice vodi fudbal.Daj Bože da ispadne Srbija za EP.Sta ce tek tu da bude.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter