2
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Javor Ivanjica at stadium FK Partizan (JNA) on August 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘PARNI VALJAK’ DOČEKUJE RADNIK SA DODATNOM MOTIVACIJOM: Evo gde možete pratiti ovaj susret!

Objavljeno: 17.09.23 u 08:20

Tim Igora Duljaja za bolji nastavak sezone.

Fudbaleri Partizana dočekuju Radnik iz Surdulice u okviru sedmog kola Mozzart Bet Superlige Srbije od 19 časova. ‘Crno-beli’ u ovaj duel ulaze sa posebnom motivacijom, pošto bi eventualnom pobedom prestigli ‘večitog rivala’ na tabeli i iskosrili poraz od  Čukaričkog.

U dosadašnjem delu prvenstva Partizan ima jedan remi TSC 3:3 i četiri trijumfa (Vojvodina 2:0, Radnički Niš 2:1, Javor 2:0, IMT 3:2), samo što imaju dve utakmice manje u ovom trenutku. Sa druge strane Surduličani važe za nezgodnog protivnika, a od kako je počeo šampionat ostvarili su četiri remija (Mladost 0:0, Voždovac 1:1, Novi Pazar 0:0, Čukaručki 0:0), jedan trijumf Spartak 2:0 i poraz od TSC-a 1:0.

Duel možete pratiti na Arena Sport Premimum 1.

Standings provided by Sofascore
4
0
2 Komentara
  1. Partizan ima dva meca manje i fakticki a doigravanje ta dva meca moze da stigne TSC na tabeli. Normalno je da iskoriste tu sansu. I jos jedna stvar, Partizan je odigrao do sada najtezi raspored, igrao je i u Topoli i u N.Sadu i fakticki tu nije izgubio impuls. Sada je vreme da potpuno preuzme kontrolu takmicenja u svoje ruke,samo da pobedi Surdulicu i Kragujevac u gostima. Nadam se da to nece biti problem!
    Ekipa se koliko toliko konsolidovala,cini mi se i usla u formu sto daje nadu da ce PArtizan izgledat mnogo bolje i efikasnije u odnosu na dosadasnje igre.
    Zato, napred Crno Beli!

    0
    0
    Odgovori
  2. Idemo Crno-beli!
    Samo ogromnom energijom na terenu, iskazanom u ofanzivnoj igri i bez kilavljenja i maltretiranja lopte, vracanja lopte unazad (sto apsolutno nervira i pokazuje nemanje ideja i neznanja da se lopta daljinski uputi ili pravo ili dijagonalno napred!!) i usporavanja igre. E, to bas ne podnosimo.
    Grobari ce vas podrzati uvek kad vide da jurisate napred, a ne kad ne znate sta ce te sa tom nesretnom loptom. Idemo kao Belka, brzo brze, jace od protivnika i od prve minute mu dati do znanja da nema sta da trazi na JNA! Ni oni ni niko ko se pojavi na Stadionu nase slave!
    Imamo neverovatnu sansu da predjemo u top dva kluba na tabeli sa mogucnoscu da stvorimo perspektivu da za nekoliko kola budemo na celu karavana!
    U juris junaci!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter