0
Fudbal

FOTO: Starsport

ZVEZDAN TERZIĆ O BAHARU: ‘On je karika koja je nedostajala Zvezdi!’

Objavljeno: 16.09.23 u 11:20

‘On ima samo 44 godine, a već šest osvojenih šampionskih titula u Izraelu.’

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić je govorio za Sportal o ciljevima u Ligi šampiona, pojačanjima koja su stigla ovog leta, ali o Baraku Baharu. Popularni Terza je za Izraelca govorio samo reči hvale.

-Ja Baraka doživljavam kao mudrog i mirnog čoveka. Jako inteligentnog, koji zna šta hoće. On ima samo 44 godine, a već šest osvojenih šampionskih titula u Izraelu. Pun je samopouzdanja, želeo je jedan veliki iskorak na putu ka velikim klubovima Premijer lige. I rekao mi je da je Crvena zvezda idealna sledeća stepenica ka tom cilju – započeo je.

Dodao je da je jako talentovan stručnjak.

-On je jako talentovan stručnjak, koji može da izmeni nekoliko sistema igre dok traje utakmica. Mi smo njega pikirali kada je razglavio Olimpijakos u Atini. Pratili smo kako se ponaša u teškoj grupi, sa Pari Sen Žermenom, Juventusom i Benfikom, gde je pokazao i hrabrost i pamet… On je prezadovoljan Crvenom zvezdom, njenom veličinom – nastavio je on.

Potom je otkrio šta je rekao Baharu kada su stigli na pregovore.

-Kad smo došli kod njega na pregovore, na plus 40, privatnim avionom, rekao sam momcima “svi u odela sa kravatama…”. Kazao sam Baharu “ti si naš prvi i jedini pik. Ne idem nazad – dok se ne dogovorimo”. Svidelo mu se kako smo mu izložili ceo projekat, plan šta hoćemo sa Zvezdom, oduševio se Marakanom i navijačima – naveo je Terza.

Istakao je da je on karika koja je nedostajala Zvezdi.

-Video je da smo profesionalci i ozbiljni ljudi. Tu smo ga slomili. Nismo tada potpisali ugovor, ali smo pružili ruku. Znao sam da je stvar gotova. On je karika koja je nedostajala Zvezdi. Ali, ne može Bahar ništa sam, niti Terzić, ne može ni Hvang. Mi smo svi samo kockice u mozaiku Crvene zvezde. I, ako samo jedna fali, to nije to – poručio je on.

Na kraju je govorio da Crvena zvezda kao ozbiljan klub mora da istraje na svom putu.

-Želimo sa Baharom stabilnost, mislim da smo je dobili, biće tu verovatno i loših rezultata, ali Crvena zvezda kao ozbiljan klub mora da istraje na svom putu – zaključio je Zvezdan Terzić.

 

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter