0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA DOBILA RIVALA U FINALU MAGENTA KUPA: Sjajan meč Bajerna i Virtusa!

Objavljeno: 16.09.23 u 23:23

Publika je uživala.

Crvena zvezda će se sastati sa Bajernom iz Minhena u finalu Magenta kupa u Nemačkoj, nakon što je domaćin u dramatičnom završetku savladao Virtus iz Bolonje rezultatom 76:73.

U prvom poluvremenu, Bajern je uspeo da stvori prednost od +8, ali se Virtus probudio i do poluvremena je smanjio zaostatak na 1 razlike.

Italijanski tim je krenuo odlučnije u drugom poluvremenu, imao je prednost, iako nije bila prevelika, dok je Bajern održavao korak. U jednom trenutku Bajern je napravio seriju od 13:1 i stekao prednost od +10.

Virtus je odgovorio serijom od 11:0 i prešao u vođstvo sa jednim poenom razlike, a zatim je do kraja usledila izuzetno neizvesna završnica koja je na kraju pripala Bajernu.

Sada će se Bajern i Crvena zvezda sastati u finalu ovog pripremnog turnira u nedelju od 18:00 časova. Podsećamo, crveno-beli su u prvom meču savladali ekipu Albe.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter