4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BAHAROVA KONFERENCIJA POSLE PORAZA: „Sada igramo protiv najboljeg tima na svetu, da zaboravimo ovo!“

Objavljeno: 16.09.23 u 22:37

„Znamo da nismo u dobroj formi.“

Fudbaleri Čukaričkog savladali su ekipu Crvene zvezde u 7. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije rezultatom 2:1. Pogotke su postigli Docić u 7. minutu, Kraso u 48. i Adetunđi u 75. za trijumf domaćih. Po ztavršetku utakmice, medijima se na konferenciji obratio trener domaće ekipe Barak Bahar.

– Znamo kako moramo da igramo. Došli su da igraju ozbiljno i fokusirano. Dobro smo krenuli i prvo i drugo poluvreme. Na kraju je usledilo nekoliko grešaka, što je kažnjeno – počeo je Bahar i dodao:

– Startnih jedanaest sam izabrao tako što su bili najjači za ovu utakmicu. Nisam razmišljao o sledećem meču. Hteli smo da pobedimo, da napravimo momentum za naredni susret. Ali smo izgubili.

Sledeću utakmicu Crvena zvezda će igrati protiv Mančester sitija u prvom kolu Lige šampiona.

– Ne možemo da znamo za sledeći meč i kako će to uticati. Svaki meč ima svoju priču. Sada imamo meč protiv najboljeg tima na svetu, moramo da zaboravimo ovaj meč. Moramo da se fokusiramo na to.

Svestan je Bahar loše forme njegove ekipe.

– Znamo da nismo u dobroj formi, pravimo mnogo grešaka, ali ovo je vreme da budemo snažni, da budemo zajedno, da napravimo promene, jer treba promeniti negativni momentum.

– To je deo svega. Naravno, moramo da budemo pametniji, da pravimo više šansi, da pametnije koristimo loptu, kao na treningu. Sve se to dešava tokom mečeva, ali sada moramo da gledamo napred – rekao je Bahar a na kraju je govorio i o promašaju Endiajea:

– Dešava se. Na igru utiče i loš teren. Teren možda nije bio dobro izgledao, jedan dodir nekada nije dovoljan kada je teren takav.

5
22
4 Komentara
  1. ADETUNDŽI, Delije, Terzo i Bazaru, zapamtite to ime, a sad svi blizu Marakane na parizer i majonez, Terza nek časti. Krenuše vam kola nizbrdo a neće se zaustaviti.

    1
    0
    Odgovori
  2. Samo mi nije jasno da se zbog nekog anonimusa mijenja kodeks oblačenja. Zar do sada nije svaki trener bio strani ili domaći nosio amblem kluba na majici ili odijelu na zvaničnim utakmicama?

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter