1
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

MILADINOVIĆ PRED ZVEZDU: ‘Apsolutno smo posvećeni na tu utakmicu!’

Objavljeno: 15.09.23 u 13:50

‘Nema potrebe za bilo kakvim pritiskom, na nama je da samo odigramo najbolje što možemo.’

U okviru sedmog kola Mozzart Bet Superlige Srbije na Banovom brdu od 18:05 odmeriće snage fudbaleri Čukaričkog Crvene zvezde. Pred ovaj duel govorio je i mladi reprezentaviac ‘orlova’ Igor Miladinović koji je se najpre osvrnuo na susret protiv Azerbejdžana koju su dobili rezultatom 2:0.

-Početak je kvalifikacija, najzadovoljniji sam onim primarnim, pobedom. Počeli smo sa tri boda, pred izazove koji nas očekuju u oktobru, a to su gostovanja na Ostrvu, najpre Engleskoj, potom i selekciji Severne Irske. Sve je lakše posle ova tri boda, a o narednim mečevima ćemo razmišljati kad se ponovo budemo okupili – započeo je.

Onda se dotakao utakmice protiv tima iz Ljutice Bogdana.

-Znamo ko nam je rival, nije potreban poseban motiv. Igraćemo protiv ekipe koja je nekoliko godina unazad prva na tabeli, redovno osvaja titule prvaka Srbije, sa velikim uspehom nastupa u evropskim takmičenjima. Nema potrebe za bilo kakvim pritiskom, na nama je da samo odigramo najbolje što možemo. Ako tako bude, verujem ni da rezultat neće izostati – istakao je on.

Brđani’ su zadnji put ostvarili pobedu protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca još 6. avgusta.

-Jesmo u krizi, ali iz nje se najlakše izlazi dobrim igrama i pobedama. Daleko je ne samo kraj šampionata, već i polusezone i možemo dosta toga da popravimo do zimske pauze. Stigla su nam i pojačanja, sva trojica momaka igrali su u velikim evropskim klubovima, imaju iskustvo, sa njima ćemo biti mirniji i jači. Verujem da ćemo se brzo vratiti na pravi put, a dobra igra protiv Crvene zvezde mnogo bi nam pomogla u tome. Gledao sam Zvezdine utakmice, pa i onu protiv Voždovca, to je dokaz da niko nije nepobediv. Na nama je da igramo, da damo svoj maksimum, siguran sam u prelepom ambijentu ispunjenog stadiona na Banovom brdu – naveo je Igor.

Čukarički gostuje u četvrtak Ferencvarošu u prvom kolu Lige Konferecnija, a on je pričao da su sada samo fokusirani na meč sa Zvezdom.

-Nemamo vremena da sad razmišljamo o prvaku Mađarske, apsolutno smo posvećeni utakmici protiv Crvene zvezde. Jedino mogu da kažem da sam kao i većina igrača priželjkivao što jače rivale, da se odmerimo, da vidimo gde smo protiv ekipa takvog kvaliteta, na prelepim stadionima. A to svakako jesu ekipe Ferencvaroša, Fiorentine i Genka. Biće nam lakše s obzirom na to da ćemo biti rasterećeni, ali nismo bez ambicija. Moramo da iskoristimo svaki od ovih mečeva da klub predstavimo na najbolji mogući način, da pokušamo da napravimo neko iznenađenje i osvojmo koji bod – poručio je Miladinović.

0
1
1 Komentara
  1. VI SE OVE GODINE BORITE ZA OPSTANAK..TO SLEDUJE SVAKOJ FILIJALI C.Z…..POSLE VAS JE NJIMA POTOP ALI VI …SADA NAJOBICNIJI KRSEVI…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter