0
AdmiralBet ABA Liga

PJ Dozier Partizan - Fuenlabrada friendly, prijateljska 13.9.2023. foto: Dusan Milenkovic / STARSPORT

JOKIĆ ZVAO DOUŽERA ČIM JE ČUO DA DOLAZI U PARTIZAN: „Rekao mi je da su navijači najbolji na svetu!“

Objavljeno: 15.09.23 u 22:15

„On je bio super uzbuđen i učinio je da se i ja tako osećam.“

Jedno od pojačanja Partizana Mozzart Bet za narednu sezonu je i Pi Džej Doužer, nekadašnji član Denver Nagetsa. Američki košarkaš, gostovao je u jednom podkastu za medije iz Denvera, a jedna od glavnih tema bio je i njegov odnos sa Nikolom Jokićem i Džamalom Marejom.

Govorio je Doužer i o saradnji sa Željkom Obradovićem.

– On je neverovatna čoveče… Kada su svi čuli gde idem, svi su mi rekli da je to najbolje mesto za mene. Osim navijača, grada, rad sa najboljim trenerom Evrope je blagoslov. Imam mogućnost da to vidim iz prve ruke i da shvatim da je on drugi tip trenera koji zna igru, kako niko drugi ne zna.

Zeljko Obradovic Pj Dozier KK Partizan start of the preparation for the new okupljanje pred Season 2023-2024 at Stark Arena on August 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©)

Čim je Pi Džej rekao Nikoli Jokiću da dolazi u Partizan, dobio je poziv od srpskom reprezentativca, koji mu je o Partizanu rekao samo lepe stvari.

– Kada sam mu rekao gde idem. Odmah me je zvao. Bio je uzbuđen zbog mene. Rekao mi je da će mi svi dočekati raširenih ruku, da su navijači najbolji na svetu. Oni žive za taj hajp. On je bio super uzbuđen i učinio je da se i ja tako osećam.

Doužer je već svestan da se atmosfera u Beogradu, ne može porediti ni sa čim.

– Ne može se ni sa čim uporediti. Saigrači, treneri…Svi su mi rekli da su navijači najbolji i najluđi. Ali, iskusiti to, kako sve to izgleda, zvuči… Blagosloven sam da sam ovde i da imam šansu da igram. Oni su „zapalili“ stadion, hteo sam da pobegnem iz prve, pravo u svlačionicu. Nisam znao šta mi se dešava. Bio sam zbunjen. Neverovatno iskustvo. Imam poster svoj zakucavanja, to je najbolja fotka koju imam iz igre. Deluje kao da ima filtera i nekog svetla. Ludo, čoveče.

Nije novi košarkaš crno-belij još uvek stigao da obiđe Beograd.

– Nisam mnogo istraživao. Odmah smo počeli da treniramo, bili n aplanini nedelju dana. Čuo sam samo dobr estvari. Dobar grad, neverovatni restorani – zaključio je Doužer.

12
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter