0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

BAHAR PRED ČUKARIČKI: ‘Protiv Olimpijakosa su i pored poraza pružili sjajnu partiju!’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.23 u 16:50

‘Radimo vredno već danima, a ekipa se priprema da pruži dobar otpor.’

Kaznena ekspedicija Baraka Bahara stiže na Banovo brdo gde će odmeriti snage sa Čukaričkim u okviru sedmog kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Izraelski stručnjak je uoči ovog susreta rekao da je pratio ‘brđane’ i da igraju visok presning, ali da se njegova ekipa sprema da pruži otpor.

-Gledali smo obe utakmice Čukaričkog protiv Olimpijakosa, ali naravno i prethodne mečeve u domaćem šampionatu. Videli smo da su dobro igrali i pored činjenice da su poraženi od grčke ekipe. Uz visok presing imali su i dosta šansi. Pružili su jako dobre partije, dosta toga smo mogli da saznamo o njima na osnovu tih utakmica. Radimo vredno već danima, a ekipa se priprema da pruži dobar otpor – naveo je on.

Hvang In Bom i Šerif Endiaje su najnovija pojačanja u redovima Crvene zvezde,Bahar je otkrio da li će ih odmah ubaciti u startnih 11.

-Hvang je odigrao 90 minuta za nacionalni tim pre samo nekoliko dana, takođe i Šerif je nastupio za nacionalni tim pre nedelju dana. Nalaze se u takmičarskoj formi, spremni su, ali će naravno imati priliku i da treniraju sa ekipom, kada ćemo utvrditi za koliko minuta su spremni na utakmici protiv Čukaričkog – istakao je Barak.

Potom se osvrnuo na stanje sa Kataijem.

-Već nekoliko nedelja dobro trenira sa ekipom, očekuje nas razgovor posle treninga, videćemo da li je spreman za utakmicu – kazao je on.

Nije hteo da govori u sutrašnjem sastavu.

-Imamo mnogo igrača koji su se tek pridružili ekipi i nisu bili u klubu prethodne dve nedelje da rade zajedno sa timom. Očekuje nas trening, a zatim ćemo porazgovarati i proceniti koji igrač je spreman za koliko minuta – zaključio je Bahar.

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter