0
Domaći fudbal

Fudbal Soccer UEFA EURO 2020 Qualifiers Srbija v Ukrajina Adem Ljajic Beograd, 17.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SADA JE GOTOVO: Adem Ljajić je zvanično novi fudbaler Novog Pazara! (FOTO)

Objavljeno: 14.09.23 u 16:32

Ako je neke dileme bilo jutros sada je više nema

Fudbalski klub Novi Pazar je zvanično potvrdio svoje najnovije pojačanje, a radi se o velikom povratniku u srpski fudbal – Ademu Ljajiću. Ovaj transfer označava jedan od najznačajnijih trenutaka u istoriji kluba sa Jošanice.

Adem Ljajić, koji se vratio u srpski fudbal posle 13 godina, biće promovisan na Gradskom stadionu u petak od 20 časova, a tom prilikom će obaviti i svoj prvi trening sa ekipom.

Ljajić je svoju fudbalsku karijeru započeo u Partizanu kao 14-godišnjak, a kasnije je igrao za klubove kao što su Fiorentina, Roma, Inter, Torino, Bešiktaš i Karagumruk. Takođe, nosio je dres reprezentacije Srbije 47 puta i postigao 9 golova.

Jedan od zanimljivih detalja ovog transfera jeste da je Adem Ljajić izrazio želju da za Novi Pazar igra potpuno besplatno, što pokazuje njegovu predanost i motivaciju da doprinese klubu i srpskom fudbalu. Pre Ljajića, dres Novog Pazara zadužio je i drugi bivši fudbaler Partizana, Sejduba Suma, što jasno ukazuje na ambicije kluba u aktuelnoj sezoni.

3
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter