0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot

NAKON SUME I HELIKOPTERA, LJAJIĆ SPEKTAKULARNO PREDSTAVLJEN: Baklje, vatromet i sjajna atmosfera u Novom Pazaru! (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.23 u 22:04

Spektakl u Novom Pazaru.

Sejduba Suma bio je prvo spektakularno pojačanje Novog Pazara, a u grad je sleteo helikopterom. Sve to izazvalo je oduševljenje navijača. Međutim, danas je odjeknula još jedna bombastična vest.

Adem Ljajić je sada postao novi član Novog Pazara i što je posebno značajno, pridružio se timu bez ikakvih novčanih nadoknada, igraće bez primanja, što je kupilo srca navijača. Očigledno je da je Novi Pazar dobio pojačanje koje bi moglo da ga podigne na evropski nivo.

Trenutno se održava i njegovo predstavljanje, a atmosfera u Novom Pazaru je doslovno uzavrela. Baklje gore, vatromet obasjava nebo, a Adem Ljajić se druži sa navijačima na ulicama, obučen u dres Novog Pazara.

Ljajić je svoju fudbalsku karijeru započeo u Partizanu kao 14-godišnjak, a kasnije je igrao za klubove kao što su Fiorentina, Roma, Inter, Torino, Bešiktaš i Karagumruk. Takođe, nosio je dres reprezentacije Srbije 47 puta i postigao 9 golova.

2
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter