0
Domaći fudbal

Sports director Mitar Mrkela presented Hvang In Bom, new fc Crvena Zvezda player on press conference held at Rajko Mitic stafium on 14.09.2023, Belgrade, Serbia(Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

HVANG IMA MOTIV VIŠE: Evo zbog čega će Korejac pokidati na meču protiv Mančaester sitija! (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.23 u 16:11

Ima prosto razlog na koji ga je podsetio Zvezdan Terzić

Hvang In-Beom, reprezentativac Južne Koreje, svečano je predstavljen kao najnovije pojačanje Crvene zvezde, što je izazvalo veliku uzbuđenost među navijačima. Tokom press konferencije, Hvang je otkrio svoju motivaciju da zaigra za crveno-bele i podelio zanimljivu anegdotu o razgovoru sa generalnim direktorom kluba, Zvezdanom Terzićem.

Hvang je istakao da je tokom pregovora uglavnom komunicirao sa Markom Marinom, tehničkim direktorom Crvene zvezde, ali je imao priliku da razgovara i sa Zvezdanom Terzićem, iako ga je nenamerno nazvao „predsednikom“ umesto „generalnim direktorom“.

„Imao sam priliku da razgovaram sa predsednikom, mislim da svi znate za moj rođendan. On mi je rekao da moramo da pobedimo u Mančesteru kako bismo proslavili pobedu, ali i moj rođendan. Mislim da moramo da uradimo to što je rekao“, sa osmehom je izjavio reprezentativac Južne Koreje.

Podsetimo, Crvena zvezda će gostovati ekipi Mančester Sitija u utakmici koja se igra 19. septembra, dok će Hvang In-Beom već narednog dana, 20. septembra, proslaviti svoj 27. rođendan. Navijači s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Hvang snaći u dresu crveno-belih i kako će doprineti uspehu tima na međunarodnoj sceni.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter