0
Košarka

Serbian fans welcome the national basketball team in front of the city assembly, after they won the silver medal on the world cup, Serbia, Belgrade, 12.09.2023.(Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

BORIŠA SIMANIĆ JE NESALOMIV: „Nadam se ubrzanom oporavku, tri meseca ne smem ništa, a posle…“!

Objavljeno: 13.09.23 u 10:13

Hrabrost nije uvek stvar izbora, ali je oličenje karaktera.

Boriša Simanić je nesrećno doživeo povredu na meču sa Južnim Sudanom, koja ga je kasnije, ispostaviće se, dovela i gubitka bubrega, ali su njegov optimizam i borba definitivno bili dodatna doza energije za naše Orlove.

„Odlično sam stvarno. U početku je bilo baš nezgodno. Iz dana u dan je sve bolje. Počeo sam i da hodam i da jedem, tako da se nadam ubrzanom oporavku“, rekao je Simanić za Prvi program Radio Beograda, posle prijema u Predsedništvu Srbije, preneo je RTS.

„Za sada ne znam mnogo. Naravno, moguće je da opet zaigram. Znam samo da tri meseca ne smem ništa da radim. Posle toga treba da se bubreg… Očekuju me analize pod fizičkim naporom i onda ćemo sve znati posle toga“.

„Pošto sam imao dve operacije, praktično pet dana nisam znao za sebe. Nisam imao ni telefon. Kada sam prvom prilikom uspeo fizički da dođem do mobilnog, poslao sam im poruku i to ih je stvarno moralno podiglo. I meni su značile njihove pobede, tako da smo se na taj način međusobno dopunjavali. Pratio sam ih preko mobilne aplikacije“, naveo je krilni centar reprezentacije Srbije Simanić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter