0
AdmiralBet ABA Liga

Zeljko Obradovic Pj Dozier KK Partizan start of the preparation for the new okupljanje pred Season 2023-2024 at Stark Arena on August 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ NAKON OSVAJANJA TURNIRA U REPUBLICI SRPSKOJ: ‘Slušaju i rade!’

Objavljeno: 11.09.23 u 13:21

Pripreme za sada teku po planu.

Partizan je svoje pripreme za narednu sezonu počeo na turniru u Laktašima. U velikom finalu bili su bolji od ekipe CSKA iz Moskve, a evo šta je o novajlijama imao da kaže Željko Obradović:

‘Novajlije se ukpalaju, treba im vremena. Rade, slušaju, ovi koji su u timu već dve godine im dosta pomažu. Ne treba da se osećaju kao novi, oni su deo Partizana.’ – rekao je Obradović za Mozzart Sport, da bi potom Anđušić dodao

‘Bila je ovo prilika da vidimo gde smo i šta smo protiv jakih protivnika. Ima tu još dosta stvari koje treba da se poprave, a najvažnije je bilo da vidimo gde treba da se popravimo!’ – zaključio je košarkaš Partizana.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter