0
Košarka

Borisa Simanic Srbija - Velika Britanija, kvalifikacije za svetsko prvenstvo FIBA 27 - Feb - 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

BORIŠA SE VRAĆA U SRBIJU SA OSTATKOM EKIPE: Orlovi krenuli put Srbije nakon ogromnog uspeha! (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.23 u 11:05

Reprezentacija Srbije je uprkos svim prognozama uspela da dođe do same završnice Mundobasketa, i ponovo osvoji medalju na tom takmičenju, ovaj put srebrnu, nakon poraza od Nemačke.

Ono što je mnogo bitnije od same medalje, jeste da se Boriša Simanić uspešno oporavlja, a kući ide zajedno sa saigračima.

U zadnjem delu avionu je napravljen krevet u kome će biti Simanić, oko njega će biti medincinska ekipa. Anesteziolog i anestetičar iz ’Dragiše Mišović’ su stigli još preksinoć. Oni, fizioterapeut i ja ćemo biti uz njega. Normalno, i majka i devojka. Molim samo za pažnju i privatnost. On je sedam dana od operacije, to je sve sveže. On je ovako dobro, ali može lako da se umori. Samo molim za deo privanosti“, rekao je Radovanović srpskim izveštačima u Manili.

lass=“twitter-tweet“>

🔜🇷🇸#FIBAWC | #WinForSrbija 🥈 pic.twitter.com/Ntx5elcqqg

— Košarkaški savez SRB (@KSSrbije) September 11, 2023

Snimke iz čarter leta prilikom povratka Orlova u Srbiju, možete pogledati OVDE.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter