0
Košarka

Fans celebrating with players of Crvena Zvezda (left to right) Ben Bentil, Miroslav Raduljica, Luka Mitrovic and Branko Lazarevic at 4th game of ABA league finals between kk Crvena Zvezda and kk Partizan, played on June 20th 2023 at Belgrade, Serbia, Aleksandar Nikolic hall. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA POBEDILA ASVEL: Nejpir slomio francuskog evroligaša na turniru u Sardiniji!

Objavljeno: 10.09.23 u 21:50

Odlična utakmica crveno-belih

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da se domognu trećeg mesta na prestižnom turniru u Sardiniji, pobedivši ekipu Asvela rezultatom 77:74 u izuzetno napetom meču.

Uprkos brojnim izostancima igrača, Crvena zvezda je demonstrirala neverovatnu borbenost i srčanost tokom meča. Iako su započeli susret s lošim rezultatom i prvim poluvremenom provedenim u zaostatku, hrabro su se borili kako bi sustigli prednost protivnika.

Ključna tačka meča bila je trojka Šabaza Nejpira, koja je stigla u ključnom trenutku i prelomila igru u korist Crvene zvezde. Njegova odlučujuća trojka donijela je timu zasluženu pobedu i treće mesto na ovom prestižnom turniru.

Iako su se suočavali s mnogim izazovima i izostancima, igrači Crvene zvezde su pokazali karakter i zajedništvo, što je rezultovalo ovim uspehom na turniru u Sardiniji. Ova pobeda donosi dodatni optimizam i motivaciju za naredne izazove koji ih očekuju u sezoni.

6
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter