0
Košarka

FOTO: Printscreen/YouTube

DA LI SELEKTOR NEMAČKE PROVOCIRA? Selektor Pancera izjavio da nije znao da je Srbija pobedila Kanadu!

Objavljeno: 08.09.23 u 18:50

Mnogi će ovo shvatiti kao provokaciju

Selektor Nemačke, Gordon Herbert, iznenadio je mnoge izjavom nakon što je njegov tim izborio plasman u finale Svetskog prvenstva u košarci. Nakon što su Nemačka i Sjedinjene Američke Države pružile fantastičan meč u polufinalu, Herbert je izjavio da nije znao da se Srbija plasirala u finale pobedivši Kanadu.

„Pobedili su Kanadu? Nisam imao pojma o tome. Bio sam fokusiran isključivo na našu utakmicu. Što se Pešića tiče, on je jedan od najvećih evropskih trenera svih vremena“, izjavio je 64-godišnji trener.

Nemačka je postala senzacija turnira pobedivši favorizovane Sjedinjene Američke Države, a sada će se suočiti sa Srbijom u finalu Mundobasketa.

Očigledno je da se Herbert potpuno koncentrisao na sopstveni tim i nisu ga zanimali rezultati drugih utakmica na turniru. Finale Mundobasketa između Srbije i Nemačke očekuje se sa velikim iščekivanjem širom sveta košarke.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

9
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter