0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

LEP GEST CRVENE ZVEZDE: Uputili pomoć za mirno školovanje porodice sa dvanaestoro dece!

Objavljeno: 06.09.23 u 15:20

Osim sportskih učestvuju i u drugim aktivnostima.

Crvena zvezda nastavlja sa društveno-korisnim radom, te smo ugostili porodicu Filić iz Kragujevca, i uručili im pribor za početak nove školske godine. Filići su poznati zvezdaši iz Kragujevca, te su uvek dragi gosti na našem stadionu.

Otac Radojica i majka Jasmina kao roditelji dvanaestoro dece – Teodore, Arsenija, Danila, Anastasije, Sofije, Vasilija, Bogdana, Konstantina, Filipa, Simonide, Stefana i Metodija, nisu krili oduševljenje kada im je predsednik našeg kluba. Svetozar Mijailović uručio školski pribor.

Kako je školska godina počela 1. septembra, a mališanima bile potrebne sveske, pernice, rančevi i sve što ide uz to, naš klub je odlučio da im izađe susret, te još jednom pokaže humanost i pokloni im opremu sa motivima Crvene zvezde.

-Hvala FK Crvena zvezda što nam svake godine izlazi u susret i pomaže oko školskog pribora. Mi smo roditelji dvanaestoro dece i mnogo nam znači ovakav vid pomoći, jer u kući imamo devet đaka. Ranije smo uglavnom pomoć od Zvezde dobijali brzom poštom, ali sada nam se ukazala prilika da budemo na stadionu i da nas dočeka predsednik kluba. Još jednom, hvala svima u klubu od srca što nam svake godine pomažete – rekla je majka Jasmina.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter