0
Košarka

Serbia's Borisa Simanic in action during friendly basketball match between Serbia and Puerto Rico in Belgrade, Serbia, on 16. Aug. 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/®©

MALO DOBRIH VESTI: Miško Ražnatović otkrio šta će biti sa karijerom Boriše Simanića!

Objavljeno: 05.09.23 u 18:33

Tragična povreda je šokirala košarkaški svet

Važne vesti stižu iz sveta košarke u vezi sa Borišom Simanićem, a najnovija informacija dolazi od njegovog menadžera Miodraga Miška Ražnatovića.

Miško Ražnatović je podelio emotivnu priču na svom Tviter nalogu koja se tiče dvojice srpskih golmana koji su nastavili karijeru uprkos ozbiljnim zdravstvenim problemima, posebno vezanim za bubreg. U istom kontekstu, Ražnatović je podelio i pozitivne vesti o Boriši Simaniću.

„Boriša Simanić se oporavlja, počeo je da komunicira porukama i čini se da je najteži period prošao! Nakon oporavka, njegova karijera ne bi trebala biti ugrožena,“ poručio je Ražnatović.

Selektor Svetislav Pešić je takođe podelio svoje osećaje povodom ovog slučaja.

Znate, ovo je za mene emotivno teško. To je bila katastrofa za nas. Nikome ne bih poželeo da doživi takvo iskustvo. Mogli smo da izgubimo Borišu, ali na sreću nismo. Igrate svaki dan svoje utakmice… Ali on je izuzetno divan mladić, i zašto baš njega zadesi nešto ovako teško, to je pitanje koje se postavlja. Veoma mi je žao, ali imali smo sreću što smo imali profesora Radovanovića, iskusnog lekara. Ne znamo šta bi se desilo da on nije bio prisutan,“ izjavio je Pešić.

Ovo su ohrabrujuće vesti za sve ljubitelje košarke i navijače Boriše Simanića, a zajednica se s nestrpljenjem nadaje njegovom potpunom oporavku i povratku na teren kako bi nastavio svoju karijeru.

16
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter