0
Košarka

during the FIBA World Cup 2023 Quarter-Finals match between Srbija and Litvanija at Mall of Asia on September 05, 2023 in Manila, Philippines. (Photo by Starsport.rs ©)

FIBA DONELA ODLUKU: Evo kada Srbija bije bitku za finale Svetskog prvenstva!

Objavljeno: 05.09.23 u 17:50

Čeka nas jedan uzbudljiv meč

Košarkaška reprezentacija Srbije nastavlja svoj triumfalni put na Svetskom prvenstvu, plasiravši se u polufinale ovog prestižnog takmičenja. Naši košarkaši sada sa nestrpljenjem iščekuju ishod duela između Slovenije i Kanade kako bi saznali svog narednog protivnika.

Danas je objavljen raspored narednih utakmica, a naš tim će ponovno zaigrati u jutarnjim časovima, tačno u 10:45 časova u petak. Ova informacija je izazvala veliku pažnju među navijačima i mnogi će biti u dilemi da li da uzmu slobodan dan kako bi podržali naše košarkaše ili da smisle kreativne načine da se izmire sa poslom i ne propuste ovu ključnu utakmicu.

Utakmica između Kanade i Slovenije je zakazana za sredu u 14:30 časova, što znači da će se već sutradan saznati ime našeg protivnika u polufinalu. Takođe, ova utakmica će imati dvostruki značaj jer će pobednik obezbediti svoju prisutnost na Olimpijskim igrama, čime će se ispuniti jedan od ključnih ciljeva za mnoge reprezentacije.

Napetost i uzbuđenje rastu kako se bližimo odlučujućim trenucima na Mundobasketu, a Srbija, uz podršku svojih vernih navijača, s nestrpljenjem iščekuje svoj put ka finalu ovog veličanstvenog takmičenja.

11
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter