12
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between IMT and Partizan at stadium FK Vozdovac (JNA) on September 03, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POGLEDAJTE JEDANAESTERAC ZA PARTIZAN: Da li je sudija opravdano pokazao na belu tačku!? (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.23 u 08:10

Naš utisak je da su oba večita rivala zasluženo dobila kazneni udarac, ali sami procenite.

Fudbaleri Partizana su na Krovu napravili pravi mali podvig, jer su se iz mrtvih vratili nakon prednosti domaćih od 2:0, a ključni momenat za preokret desio se u 90. minutu meča.

Sjajni celog uvodnog dela sezone, Kristijan Belić, krenuo je u solo-prodor, ali je sapleten od jednog od defanzivaca gostiju, pa je to dovelo do toga da sudija nedvosmisleno pokaže na belu tačku.

Nije bilo intervencije iz VAR sobe, pa je tako defakto lider ovog tima crno-belih, Bibars Natho, sa bele tačke doneo izjednačenje, što je Takiju Nikoliću potom omogućilo da izraste u junaka golomu dubokoj nadoknadi.

Zanimljivo je da su oba beogradska večita rivala dobila kaznene udarce u finišu mečeva u ovom kolu, ali utisak je da su jedanaesterci sasavim opravdano pokazani u njihovu korist.

88
38
12 Komentara
  1. Penal partizana je cist ko suza sapleten je Kristijan Belic dok Zvezda je dobila penal iako je igrac novog Pazara prvi igrao loptom to je cak i kasnije vidjeno na usporenom snimku nemoj te ljudi jesti ono sto ne treba kada ste videli da zvezda ima priliku da izgubi namestenu titulu

    4
    2
    Odgovori
    • Koja je razlika izmedju penala za Zvezdu kpji spominjes i penala za Partizan protiv TSC? A o penalu protiv Radnickog da ne govorimo… Jedino sto je namesteno u ovoj lligi je guranje na drugo mesto ekipe koju petardiraju klinci iz danske…

      1
      1
      Odgovori
  2. Penal je cist ko suza i steta je velika sto se VAR nije oglasio i zapusio usta svima, treba isto pogledati igraca IMT koji je napravio faul i kako je to ispratio. Dakle, penal opravdano dosudjen a novinari ko novinari, samo malo vise frke da se napravi i podigne rejting narocito iskoristiti priliku posle zvezdinog rodjendanskog poklona u vidu skandal jedanaesterca.

    7
    1
    Odgovori
    • Zvezda je prvo i IMT dodelila dva fudbalera,naravno protiv Partizana „izgaraju“.Penal za Partizan apsolutno čist.Saplitanje fudbalera u kaznenom prostoru,gde domaći igrač nije startovao na loptu.
      Lepo je što pratite i Partizan.Tako da svi znate koje probleme imamo sa upravom kluba itd.Ako ne pomažete,ne odmažite.

      8
      1
      Odgovori
  3. Kontra-faul je vidljiv iz aviona za sve osim za Žeksove svijedoke.Groboš gazi čoveka na stopalo i onda teatralno pada..Ovo se zove simuliranje a za to sledi žuta karta.
    Koja smejurija!Moćni Partizai prosto melje u domaćem prvenstvu jer Evropa je za šonje!

    4
    8
    Odgovori
    • Ne ri-se! Cist penal kao suza! Zvezdi je poklonjen penal, to niko normalan i sa sportskim dignitetom nece poreci!
      A vi iz redakcije, ne sugerisite izjednacavanje stvari koje su ipak znacajno primetne.
      Zvezda je uz pomoc varlija cergarskih opet progurana. Bezobrazluk potpuni.

      8
      9
      Odgovori
      • Da se za ovo sviraju penali bilo bi po pet panala na utakmici. A sto se tice zvezde bar ako nista je bio kontakt kolenon samo vi grobari to necete da vidite

        6
        7
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter