0
Košarka

FOTO: Printscreen/YouTube

MASKVITIS ZNA GDE DA UDARI SRBIJU: Selektor Litvanije otkrio šta je najveći kvalitet naše selekcije i šta će pokušati da zaustavi!

Objavljeno: 04.09.23 u 14:14

Slobodno možemo reći da u ovom dueli nema favorita, barem ne izrazitih

Selektor Litvanije, Kazis Maskvitis, delio je svoja očekivanja pred četvrtfinalni meč njegove ekipe protiv Srbije na Svetskom prvenstvu u košarci.

Srbija će se suočiti sa Litvanijom u utorak u četvrtfinalu Mundobasketa s početkom u 10:45 časova.

Maskvitis je istakao da je Litvanija ostvarila značajnu pobedu nad SAD-om, ali da su imali malo vremena za proslavu i da se moraju brzo oporaviti, kako fizički, tako i psihički, za naredni meč.

Govoreći o reprezentaciji Srbije, Maskvitis je opisao njihov stil igre kao čvrst, sa dobrim odbranama, ističući da je jedna od razlika brza igra Srbije i velik broj kontranapada.

Selektor Litvanije posebno je pohvalio ključne igrače Srbije, poput Bogdana Bogdanovića i Nikole Milutinova, dok je takođe prepoznao i prisustvo evroligaških igrača u timu.

Na kraju, Maskvitis je zaključio da će za pobedu u ovako važnom meču biti potrebna izvanredna igra kako u odbrani, tako i u napadu i napomenuo da su stilovi igre obe ekipe slični tokom Mundobasketa.

2
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter