0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

DRUGO POJAČANJE DANAS NA MARAKANI: Šerif Endiaje je nova devetka Crvene zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.23 u 23:15

Spremni za Ligu šampiona.

Doskorašnji fudbaler turske Adane, Šerif Endiaje je novi igrač Crvene zvezde, a na vernost klubu se obavezao na tri godine plus mogućnost produžetka na još jednu. Visina transfera iznosi 4 miliona evea, a tim iz Ljutice Bogdana če tu cifru isplatiti na nekoliko rata.

Endiaje je prvo evropsko iskustvo stekao u Velandu Belgiji, a igrao je još i za hrvatsku Goricu, Goztepe, odakle se uputio u  Adanu januara. Za turski tim je odigrao 12 susreta i bio precizan osam puta, a ovog leta su ga otkupili, da bi ga nakon nekog vremena prodali srpskom šampionu.

Podsetimo, ovo je drugo pojačanje danas u Crvenoj zvezdi, pošto je ugovor sa ‘crveno-belima’ potpisao štoper, Naser Điga.  Šampion Srbije se ozbiljno priprema za najveći izazov do sada, to je Liga šampiona. Osim dvojice pomentih fudbalera, u klub su još došli i Olajinka, Stamenić, Kraso, Ado, Glazer Degenek.

18
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter