4
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic FK Crvena Zvezda pocetak priprema za prolecni deo Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on January 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TERZIĆ PORUČIO: ‘Danas i sutra ćemo obradovati navijače Crvene zvezde sa dva odlična igrača!’

Objavljeno: 03.09.23 u 13:30

‘Kada smo videli sa kime je Crvena zvezda upala u grupu, nije nam bilo svejedno.’

Genenralni direktor tima iz Ljutice Bogdana, Zvezdan Terzić govorio je za MaxBet Sport o grupnoj fazi Lige šampiona, ali se dotakao i pojačanja.

Kada smo videli sa kime je Crvena zvezda upala u grupu, nije nam bilo svejedno, pre svega zato što je Mančester siti verovatno najbolja ekipa na planeti, a Lajpcig je ekipa koja može da igra na jako visokom nivou protiv svakoga, a dosta je potcenjena u javnosti, jer nema tako grandiozno ime kao Bajern – započeo je.

Dodao je da su imali sreće kada su izvukli Jang Bojs.

-Međutim, kada smo iz četvrtog šešira dobili Jang Bojs, uz svo uvažavanje prema njemu kao odličnoj ekipi, možemo da kažemo da smo imali sreće. Lakše je protiv Jang Bojsa nego protiv nekih drugih ekipa. Izbegli smo recimo Real Sosijedad, Lens i neke druge neprijatne ekipe iz četvrtog šešira. Možemo da igramo sa Jang Bojsom, ali i sa Lajpcigom – nastavio je Terza.

Naveo je da će ova reprezentativna pauza dobro doći igračima Zvezde da se osveže pred start Lige šampiona.

-U ovom trenutku je najvažnije da Crvena zvezda izgleda kako treba, da ne budemo na nivou kao protiv Novog Pazara ili ne daj Bože protiv Voždovca. Pre 10 dana je došlo do pada u formi. Mislim da će ova reprezentativna pauza dobro da dođe Baraku Baharu i igračima da se malo osveže, da se presaberemo pred start utakmica Lige šampiona – istakao je on.

Potom se osvrnuo na prelazni rok.

-Niko od igrača Crvene zvezde ne može da ide. Sutra je do ponoći poslednji rok da pošaljemo spisak igrača UEFA-i. Već danima intenzivno radimo na dvojici pojačanja. Jedan je centarfor, a jedan je vezni igrač. Već dugo pregovaramo. Uvek se najjače stvari dešavaju u poslednjim satima. To je jednostavno tako na fudbalskoj pijaci – jasan je Zvezdan.

Nada se da će danas i sutra obradovati najvernije pristalice.

-Svi su očekivali nešto bolje, ali mi smo znali da imamo prednost u odnosu na druge klubove u Evropi, jer oni su svoje prelazne rokove zatvorili 1. septembra, a mi do 4. septembra imamo prostora. Tako da svi igrači koji su gajili neke nade da će otići u klubove “velike petice”, sada su nam postali dostupni, a do sada nam nisu bili. Tako da, nadam se da ćemo danas i sutra obradovati navijače Crvene zvezde sa dva odlična igrača – zaključio je Terzić.

91
19
4 Komentara
  1. A meso ce da poskupi 40% bravo vuckov,samo trpaj pare,pa kad odes s vlasti lakse ce da se ugasi kao I Steaua.BRAVO SVAKA CAST.OVAJ IDIOT IZBEGAVA SUDJENJE VISE OD 10 GOD SRAMOTA ZA DRZAVU,ALI TAKO JE KAD SE ZIVI U BANANA DRZAVI

    8
    24
    Odgovori
    • E moja braco mila pravicete vi vucka od blata znam za koliko ste novca radili prije njega i ne zaboravite raditi u vodenici i ne obrasnjavit se ne moze tako i sa novcem posten a na vlasti ne poznajem a on ima rezultata pa i Fk Crvena Zvezda nikad bolja hvali svima koji su zasluzni za uspeh

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter