1
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between IMT and Partizan at stadium FK Vozdovac (JNA) on September 03, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POGLEDAJTE KAKO JE IMT POVEO PROTIV PARTIZANA: Vukić zatresao mrežu u 6. minutu i najavio zanimljiv meč! (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.23 u 20:32

Šok za Partizan na startu.

Fudbaleri IMT-a dočekali su ekipu Partizana na stadionu Voždovca u 6. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, a poveli su već u 6. minutu. Pogodak je postigao 19-godišnji Nikola Vukić, koji je šokirao crno-bele u ranoj fazi meča.

Nakon lopte po desnom krilu i šutu ka golu crno-belih, lopta se odbila do Vukića, koji je zatresao mrežu Partizana.

Luka Luković je nakon šuta naterao Jovanovića na reakciju, koji je uspešno odbranio ovaj šut. Ipak, Vukić je ostao apsolutno sam, što je značilo pogodak.

0
0
1 Komentara
  1. Eeeee gotovo je trckaranje nema se snage tako da se svako na nama moze lepo naigrati fudbala i pobediti. Duljaju ubacivaj mladost bar imaju na mlade godine snage da trce ova pojacanja daj im da ciste stolice na stadionu pre nego sto i ti otputujes uskoro. Izvini ali neznas da postavis igru i nisi za trenera zar si slep nemaju snage ko nemoze da pretrci 10 km na utakmici netreba ni da igra jadni smo sa tobom i tvojim saradnicima sta oni rade tu namestaju frizure. Pevacica Severina nula na kvadrat

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter